Projectvoorstelling BOARDWALK te Nieuwpoort

NIEUW PROJECT NIEUWPOORT : Residentie Boardwalk

Op vrijdag 11 augustus 2017 mochten wij het gloednieuwe woonproject Residentie Boardwalk voorstellen.

De projectvoorstelling vond plaats op de site van Storms’ Harbour (Oude Jachthaven) te Nieuwpoort in de aanwezigheid van Burgemeester Dhr. Geert Vanden Broucke, enkele schepenen en de architect. Karel Vlaemynck, van het gelijknamige vastgoedkantoor, leidde de voorstelling en lichtte de mensen uitvoerig het project toe.  Aannemer Dirk Van Tornhaut en architecte Bieke De Coninck beschreven de adembenemende architectuur en kwalitatieve afwerking.

Residentie Boardwalk wordt gerealiseerd aan de Albert I-laan en Robert Orlentpromenade . De oude gebouwen op de site maken plaats voor een strak vormgevende residentie die 40 appartementen en 6 handelszaken zal huisvesten. De bruikbare vloeroppervlaktes van de appartementen varieren tussen 114m² en 253m². Elk appartement beschikt over 2 of 3 slaapkamers en geniet van voldoende natuurlijk licht door de grote glaspartijen. Elke woonentiteit is voorzien van 1 of meerdere zongerichte terrassen.

De bouwwerken worden geacht te starten in het voorjaar van 2018 en zullen 2 jaar duren. Gedurende die tijd kan de klant onder professionele begeleiding zijn appartement naar wens indelen, afwerken en inrichten.

Het project geniet van een uiterst unieke locatie aan de Belgische kust vlakbij de jachthaven. Het fantastische zicht op de havengeul geeft u een gevoel van rust en vrijheid, een gevoel die zowel tweede verblijvers als vaste bewoners kan bekoren.

Op de projectavond zelf werden door enthousiaste kopers onmiddellijk een aantal appartementen gekocht! Een daverend succes dus

De exclusieve verkoop wordt verzorgd door Vlaemynck Vastgoedmanagement uit Nieuwpoort.

Comments : Off
About the Author